Brussels University
Consultation Center

WELKOM bij BRUCC

Maak een afspraak

BRUCC is een ambulant centrum voor psychologische dienstverlening (eerste lijn), opleiding en onderzoek waar kinderen en volwassenen terecht kunnen voor individuele begeleiding, systeemtherapie (koppels en gezinnen), groepssessies en psychodiagnostisch onderzoek.

BRUCC verzorgt ook workshops en lezingen voor professionelen en voor een breder publiek. Studenten en onderzoekers vinden in BRUCC ondersteuning voor hun opleiding en onderzoek.

CONSULTATIES

Psychotherapie

Psychodiagnostiek

Groepstrainingen

BRUCC PROFESSIONAL

Expertsessies

Tijdens deze inspirerende middagsessies worden actuele thema's belicht aan de hand van wetenschappelijk onderzoek, een praktische toepassing of een huidige stand van zaken. Deze online sessies gaan maandelijks door en beogen een ontspannend delen van expertise. De thema’s liggen steeds in de lijn van evoluties binnen het vakgebied.

Masterclasses

In een masterclass wordt 2 dagen evidence-based training over een actueel thema binnen een specifiek domein van de psychologie aangeboden. Er wordt zowel aandacht besteed aan de wetenschappelijke stand van zaken als aan vernieuwende praktische toepassingen en werkmethoden. De sprekers bestaan zowel uit academici als practici.

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x