Omgaan met perfectionisme

Omgaan met perfectionisme

Perfectionisme is zowat onze meest favoriete slechte eigenschap. Omdat het ons veel oplevert, nemen we de schade, de stress en de slapeloze nachten op de koop toe. In deze training gaan we ervan uit dat er niks mis is met de lat hoog leggen, jezelf uitdagen en graag streven naar ja, perfecte resultaten. Het sleutelwoord is ‘streven’. Voor een gezond evenwicht moet je soms aanvaarden dat het resultaat niet is wat je had gehoopt of zelfs ontdekken dat wanneer je wat minder streng bent voor jezelf, de resultaten eigenlijk juist beter zijn.

Ben je nieuwsgierig naar wat dit voor jou zou kunnen betekenen? Loop je soms aan tegen het vermijden of uitstellen van taken? Lig je wakker van je werk en ben je soms bang dat het niet goed genoeg is? Volg onze groepstraining en leer op interactieve manier soepel om te gaan met jouw eigen hoge eisen. Bij de training hoort een werkboekje en worden kleine opdrachten thuis en in de groep uitgewerkt. Inschrijving is nu mogelijk via LRN.

*De training is bedoeld voor alle personeelsleden en is volledig gratis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang. De training is wel als één geheel te volgen, inschrijving is een engagement voor alle sessies.


Praktische informatie:

De sessies gaan door in BRUCC, op maandag voormiddag van 10u tot 12u.

We gaan van start op maandag 9 oktober.

De vervolgsessies staan gepland op:

Maandag 23 oktober,

Maandag 6 november

Maandag 27 november en

Maandag 4 december.


Je kunt je nu inschrijven via deze link.


Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x