Groepstraining - Mindful met je baby

Groepstraining - Mindful met je baby

Na maanden (of zelfs jaren) dromen van je kleintje, is ie er. Een mini-mensje in je armen en je belooft daar ter plekke dat je jouw baby voor eeuwig zal koesteren. De geboorte van je nieuwe kindje brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee, dag en nacht. Veel ouders ervaren deze periode als erg spannend, uitdagend en stressvol. Er komt bovendien geen handleiding bij de geboorte van je kind. In deze 8 weken training leer je om vanuit een gegronde en onbevooroordeelde houding voor je kindje te zorgen. Je leert opmerkzaam te zijn voor zijn/haar behoeften en om daar sensitief op te reageren m├ęt oog voor je eigen welzijn.

PRAKTISCH

De training bestaat uit 8 groepssessies van 1u30 met 3 tot 6 ouders. In 6 sessies van de 8 is de baby ook aanwezig. Zo kan er meteen in het moment het geleerde toegepast worden.

Oefenen staat centraal. Zo gaan we o.a. aan de slag met (kijk)meditaties en lichaamsgerichte oefeningen. Ook thuis dien je tijd vrij te maken voor het proces met behulp van een werkboek en geluidsbestanden. 

Doelgroep: 

Ouder met baby tot 18 maanden.

Duur: 8 sessies van 1u30

Trainer: Lydia Castiglione

Data in 2022: 3/10, 10/10, 17/10, 24/10, 7/11, 14/11, 21/11 en 28/11 telkens van 10u tot 11.30u

Locatie: BRUCC - lokaal COO4

Kostprijs: 340 euro voor de training + 22,99 euro voor het werkboek.

LET OP: Mogelijk is er een tussenkomst van je mutualiteit. Personeelsleden (en hun gezinsleden) kunnen een tussenkomst krijgen van Van Breda. Voor meer info over tussenkomsten klik hier

Interesse?                

Schrijf je hier in

Na inschrijving zal je gecontacteerd worden door de trainer voor een telefonisch ori├źntatiegesprek.

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x