BRUCC Welzijn VUB Personeel

BRUCC Welzijn VUB Personeel

BRUCC Welzijn is een nieuw initiatief vanuit BRUCC in samenwerking Mens & Organisatie, specifiek voor medewerkers van de VUB. Het team bestaat uit twee psychologen, zie verder onder team BRUCC Welzijn. 

BRUCC Welzijn heeft tot doel om een duidelijk perspectief te bieden op het behouden van welzijn en het verbeteren van de veerkracht van het personeel van de VUB. Dit hopen we te bereiken via welzijnsbevragingen, het geven van trainingen, het ontwikkelen van e-learning modules, workshops en lezingen. Binnenkort lees je hier meer over. 
Wat we ook doen is psychologische bijstand verlenen aan de VUB medewerkers die door het werk een verminderd mentaal welzijn ervaren, of het gevoel hebben vast te lopen in het werk. 
Wil je weten of je hiervoor in aanmerking kunt komen, neem dan contact op met Jan Den Haese (0487/30.07.10), Aline Antoine (0470/83.46.79) of Noëmi Verreyen (0474/85.17.77) van het Team Well-being (Mens & Organisatie).

Belangrijk is te vermelden dat wij onafhankelijk werken en dat vertrouwelijke informatie valt onder ons beroepsgeheim. 

Deze sessies zijn bedoeld om personen te ondersteunen in de werksituatie. Het gaat niet om een (suïcidale) crisispermanentie of opvolging van al bestaande psychiatrische klachten; deze aanmeldingen zullen worden doorverwezen naar de hiervoor aangewezen diensten. 

Ben je een VUB-medewerker, voel je je niet goed in je vel en wens je graag psychische bijstand maar staat dit los van de werksituatie? Dan verwijzen we je graag door naar de eerstelijnshulpverlening van BRUCC zelf. Er zijn teleconsultaties of fysieke afspraken mogelijk in het Nederlands of Engels. Deze consultaties duren 60 minuten en kosten €70 per sessie. VUB personeelsleden kunnen hiervan tot €250 per jaar terugbetaald krijgen door hun hospitalisatieverzekering voor ambulante kosten. 

Ben je niet zeker waar je terecht kunt met jouw vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onze mail. Kim en Marjolijn zijn te bereiken via dit email adres: Bruccwelzijn@vub.be 

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x