BRUCC steunt het VUB personeel & de Brusselse zorgprofessionals

BRUCC steunt het VUB personeel & de Brusselse zorgprofessionals

Extra aanbod BRUCC voor personeel VUB & de zorgprofessional in Brussel

Naar aanleiding van de huidige corona crisis is ook de VUB genoodzaakt bijzondere maatregelen te treffen. Als deel van de VUB community wil BRUCC collega’s en hun gezinnen ondersteunen om stand te houden in deze moeilijke en onzekere tijden.


Speciaal voor onze VUB collega’s lanceren we daarom een aangepast aanbod. Collega’s kunnen beroep doen op onze expertise en online via de BRUCC website een sessie boeken om samen met een ervaren psychotherapeut te onderzoeken hoe om te gaan met angst, stress en onzekerheden in het hier en nu. Het centrale doel van deze contacten zal zijn de helpende coping strategieën te versterken en uit te breiden voor de collega en eventueel het betrokken gezin. Ook Brusselse zorgverleners kunnen hiervoor bij BRUCC terecht.

Het gaat over teleconsultaties of fysieke afspraken in het Nederlands of Engels.
Deze consultaties duren 60 minuten en kosten €60. VUB personeelsleden kunnen hiervan tot €250 per jaar terugbetaald krijgen door hun hospitalisatieverzekering voor ambulante kosten.
Voor Brusselse zorgprofessionals kan dit aanbod dankzij Huis van Gezondheid en de VGC gratis.

Deze sessies zijn een aanbod op de eerste lijn en dus bedoeld om mensen te ondersteunen zodat zij kunnen blijven functioneren in deze ongewone situatie. Het gaat niet om een (suïcidale) crisispermanentie of opvolging van al bestaande psychiatrische klachten; deze aanmeldingen zullen worden doorverwezen naar de hiervoor aangepaste diensten.
Heb je nog vragen, neem dan hier contact.

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x